• Home|
  • Diaposra drenthe|
  • Doelen|
  • Contact met ons op

Bel ons nu 06 86149324

Email ons diasporadrenthe@hotmail.com

doelstellingen van DIASPORA DRENTHE

Home / doelstellingen van DIASPORA DRENTHE

STICHTING DIASPORA DRENTHE&NETWORK is een onafhankelijke non-profit en niet-gouvernementele filantropische instelling die zich inzet voor diverse projecten en mensenrechten in EUROPA en AFRIKA. De doelstellingen van STICHTING DIASPORA DRENTHE&NETWORK zijn als volgt

Het S.D.DRENTHE&NETWORK in Drenthe Emmen helpen te promoten en onder positieve aandacht te brengen.
Schending van de mensenrechten c.q. onderdrukkingen in Drenthe Emmen helpen te voorkomen en het leefklimaat helpen te verbeteren.
Ondersteuning van de ontwikkeling en verdere ontwikkelingen van de bevolking van de AFRIKANEN zowel in het binnen- als het buitenland.
Ondersteunen van werkingen rond kinderrechten, vrouwenrechten en meer specifieke programma’s die strijden tegen mensenhandel.
Stimuleren van agendeergelijkheid van vrouwen om aan het sociale en culturele leven deel te nemen in Drenthe Emmen.
Ondersteuning en promoten van economische ontwikkelingen en de ontwikkeling van de kleine ondernemer.

Diaspora Drenthe

STICHTING DIASPORA DRENTHE&NETWORK biedt via zijn website www.kebouguinee.com en platform

welke gebruikt kan worden om o.a. onderwerpen die voor de samenleving van belang zijn, maar waar nog geen aandacht voor is, onder de aandacht te brengen. De onderwerpen kunnen op de site van Kebouguinee bespreekbaar worden gemaakt en er kan over worden gediscussieerd. Daarnaast kunnen ook via de website legitieme projecten en hulp worden aangeboden wat bijdraagt aan de ontwikkeling van de bevolking van AFRIKA. Doel is zoveel mogelijk zicht- tastbare projecten te realiseren.