• Home|
  • Diaposra drenthe|
  • Doelen|
  • Contact met ons op

Bel ons nu 06 86149324

Email ons diasporadrenthe@hotmail.com

'Zuckerberg moet stoppen als ceo van Facebook'

Home / Onze blog
'Zuckerberg moet stoppen als ceo van Facebook'

'Zuckerberg moet stoppen als ceo van Facebook'

Mark Zuckerberg zou zijn rol als baas bij Facebook moet af een ander en zelf alleen zijn eindverantwoordelijk blijven voor ontwikkeling van nieuwe producten. Dat zei de voormalig beveiligingsdirector van het bedrijf, Alex Stamos, op een bijeenkomst in Toronto.

Volgens Stamos heeft Zuckerberg te veel macht binnen het bedrijf. "Hij had een deel van die macht opgeven, Als ik hem was, zou ik een nieuwe ceo aannemen voor het bedrijf." 

Macht jij groot

Van macht van Zuckerberg is van Chris Cox, de latste tijd alleen maar toegenomen,  van het hoofd productontwikkeling  . Hij zette zich niet aan, meldde door Zuckerberg sindsdien in het hoofdkantoor van product development van het bedrijf, zei Stamos volgens CNBC 

In wat voor voor zekerheid veiligheidstop is dat ook waar Zuckerberg zich op moet blijven richten. Een nieuwe ceo moet dan naast hem the boegbeeld worden van een voor cultuurverandering bij het bedrijf. Facebook ligt all lange tijd onder vuur omdat het verwikkeld is in meerdere grote privacyschandalen. Ook gebruikten van Russen het sociale netwerk om van presidentverkiezingen in de VS te beïnvloeden.

Ook zei stamos ook nog dat er een legitiem argument is om facebook te te breken, omdat het bedrijf te geoten en te concurreren op de markt te klein.

Medeoprichter pleit ook voor opsplitsing

Dat laatste werd recent ook bepreed door medeoprichter Chris Hughes . In een ingezonden brief in The New York Times schreef dat dat dato zo dominant is geworden dat het kan verantwoordelijk zijn voor de fouten die het maakt. 

"Dat betekent dat elke keer dat het bedrijf de mist in gaat, we een vermoeiend patroon

Gedeelde Het