• Home|
  • Diaposra drenthe|
  • Doelen|
  • Contact met ons op

Bel ons nu 06 86149324

Email ons diasporadrenthe@hotmail.com

Badr Hari hint op einde carrière na verlies tegen Overeem

Home / Onze blog
Badr Hari hint op einde carrière na verlies tegen Overeem

Badr Hari hint op einde carrière na verlies tegen Overeem

Badr Hari heeft na het verlies vanavond tegen Alistair Overeem gezegd dat het einde van zijn carrière nadert. "Ik ben serieus aan het nadenken over het eind." Hari bedankte zijn fans voor alle jaren dat hij in de ring stond. "Als ik jullie niet meer zie, bedankt voor alles."

De kickbokser werd eerder op de avond verslagen door Alistair Overeem, die hem in de derde van de drie rondes de hele boksring doorsloeg. Hari haalde ternauwernood het eind. 

Hari richt zich tot Verhoeven

Hari was lang de meest succesvolle kickbokser van de wereld, maar was het winnen al een tijd verleerd. Zijn laatste zege dateert van 2015 toen hij Ismael Londt de baas bleef.

Hari richtte zich na zijn korte toespraak tot Rico Verhoeven, die niet deelnam aan de gevechten vanavond, maar wel de ring betrad. "Misschien kan Alistair nog een keer het tegendeel bewijzen. Maar dit is jouw tijd. Je hebt het verdiend", zei Hari tegen Verhoeven.

Haat en nijd

"Het kan soms haat en nijd zijn", zei Hari tegen Verhoeven. "Maar wat er uiteindelijk overblijft is respect."

Hari won sinds 2015 won alleen nog een keer van Hesdy Gerges, maar die zege werd hem afgenomen na een positieve dopingtest. Hari verloor vervolgens tweemaal van Rico Verhoeven en ging ook onderuit tegen Benjamin Adegbuyi en Arkadiusz Wrzosek. De geboren Amsterdammer, uitkomend voor Marokko, stond vorig jaar achter tegen Wrzosek toen die partij na hevige supportersrellen definitief werd gestaakt.

Overeem pakte na zijn zege meteen de microfoon en daagde wereldkampioen Rico Verhoeven uit. "Rico waar blijf je? Ik ben nu wereldkampioen", schreeuwde hij. Verhoeven was aanwezig in het Gelredome. Hij analyseerde de wedstrijd voor Videoland. Verhoeven verliet na de opmerking van Overeem zijn commentaarpositie en betrad de ring. Hij ging verhaal halen bij Overeem, maar Hari hield beide kickboksers uit elkaar en vertelde vervolgens zijn aanwezige fans dat hij sterk over een afscheid nadacht.

'Klaar voor hem'

Overeem had liever nu al tegen Verhoeven om de wereldtitel gevochten. Maar de regerend wereldkampioen kreeg van Glory toestemming om zijn titel dit jaar niet te verdedigen. "Ik vind dat nergens op slaan, maar ik ben klaar voor hem", zei Overeem.
Gedeelde Het