• Home|
  • Diaposra drenthe|
  • Doelen|
  • Contact met ons op

Bel ons nu 06 86149324

Email ons diasporadrenthe@hotmail.com

FC Emmen wil sleutelduo Nick & Nick behouden

Home / Onze blog
FC Emmen wil sleutelduo Nick & Nick behouden

FC Emmen wil sleutelduo Nick & Nick behouden

VOETBAL -  FC Emmen zal ook verder gaan met Nick Hackers Nick Nickipiper in Nick Kuipers. Bakker is in Drentse club in gesprek en Kuipers moet eerst afwachten wat zijn huidige club, ADO Den Haag, zet hem van plan is.

Sinds de twee samenspelen is het achterin een stuk stabieler geworden bij FC Emmen en daalde het aantal kansen en goals van de tegenstanders. 

Bekijk hier: De nieuwe aflevering van FC Emmen Rood Wit TV

Omzetting 
"Ik denk dat die omzetting wel een belangrijke sleutel is geweest na de winterstop", aldus Nick Bakker over zijn naamgenoot in de defensie. "Nick staat z'n mannetje. Bovendien geeft hij leiding, waardoor de ploeg beter staat."

Kuipers, die sinds de pijnlijke nederlaag bij Fortuna Sittard een basisplaats heeft, roemt ook zijn andere ploeggenoten. "Het klopt dat Nick en ik elkaar goed aanvoelen, elkaar ook sterker maken. Maar dat heeft ook te maken met de andere spelers. Het middenveld staat bijvoorbeeld ook gewoon prima de laatste weken. Ja, we verloren van De Graafschap. Maar die wedstrijd hadden we nooit mogen verliezen." 

Goede afloop 
Beide verdedigers hebben vertrouwen in een goede afloop van de competitie. "Ik ga ervan uit dat we het gaan halen", laat Bakker weten. Ik hoop dat het zondag al zover is, als het maar gebeurt."

Kuipers denkt er hetzelfde over. "Natuurlijk kan het nog fout gaan. Dat hebben we deze week ook wel gezien in de Champions League. We hebben het in eigen hand en moeten het ook gewoon zelf beslissen, zonder naar de concurrenten te kijken."  

Gedeelde Het