• Home|
  • Diaposra drenthe|
  • Doelen|
  • Contact met ons op

Bel ons nu 06 86149324

Email ons diasporadrenthe@hotmail.com

Twee overledenen gevonden in woning Gorinchem

Home / Onze blog
Twee overledenen gevonden in woning Gorinchem

Twee overledenen gevonden in woning Gorinchem

Gisteren troffen agenten twee overleden mensen aan in een woning aan de Hendrik Verschuringstraat in Gorinchem. Het zou gaan om de bewoners van het pand, een 54-jarige vrouw en een 48-jarige man.

Niet duidelijk

De politie kreeg gisteravond rond 18.00 melding van een familielid van de bewoonster. Hij had meerdere keren tevergeefs geprobeerd contact met haar te zoeken. Vervolgens ging hij polshoogte nemen bij de woning, waar hij het lichaam van de vrouw aantrof. Hij rook ook een gaslucht en alarmeerde daarom direct de hulpdiensten.

Zowel de politie als de brandweer waren ter plaatse en de brandweer constateerde dat de gaskraan openstond. Daarna werd het lichaam van de man gevonden. De woordvoerder van de politie vermeldde dat niet duidelijk was wat zich in de woning heeft afgespeeld. Een misdrijf werd niet uitgesloten, maar er werd ook gekeken naar andere scenario's. De Forensische Opsporing doet nog altijd sporenonderzoek in het pand.

Speculatie

In de buurt wordt veel over de zaak gespeculeerd. Zo zouden de twee bewoners sinds kort een relatie gehad hebben en was de man nog niet erg bekend in de buurt. De vrouw zou de relatie kortgeleden hebben verbroken en hem op straat hebben gezet, wat de man niet kon verkroppen. Hij zou de keel van de vrouw hebben doorgesneden en vervolgens zichzelf om het leven hebben gebracht. De politie zou zaterdag ook al bij de woning aanwezig zijn geweest en toen een gesprek met de man hebben gevoerd. Wat daarvoor de aanleiding was, is niet bekendgemaakt.

Twee overledenen gevonden in woning Gorinchem


Gedeelde Het